Milan Stankovic Romania
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Neintelegeri

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
avatar

Mesaje : 332
Data de inscriere : 2010-06-16
Varsta : 26
Localizare : Romania

PostSubject: Neintelegeri   Mon Aug 02, 2010 2:14 am

Câteva luni mai neînţelegeri între Sasa Popovic şi Stankovic Milano, care a început după întoarcerea sa de la Oslo, cel mai probabil va avea un epilog tribunal! După declaraţia liderilor "Grand" la Milano, sau urmaţi contractului sau încetează să se angajeze în muncă în echipă, "tânăr cântăreţ a decis să angajeze un avocat şi să caute dreptatea în instanţă! Deja la prima întâlnire că au, reprezentantul legal ia spus că, indiferent de faptul că cantaretul pus o semnatura pe contract, el foarte uşor poate fi declarată nulă şi neavenită - spune o sursă informată aproape de tânăr cântăreţ.


Familia a pus presiune asupra Milano pentru a lua un avocat pentru că timpul trece fără autorizaţie "Granda" nu poate accepta orice invitaţie de participare:


- Sasa pune Milano pe gheaţă, după "Eurovision", şi a spus că numai în luna septembrie pentru a decide ce să facă cu el să fie. În acest timp un tip trebuie să trăiască pe ceva. Nimeni nu are dreptul de a interzice ceva care este garantat de Constitutia noastra pentru fiecare cetăţean al ţării. Prin urmare, este avocat din Milano a contactat cu Sasa Popovic şi ia dat un termen de trei zile pentru a decide dacă să rezilieze contractul sau acordul va trebui să facă atunci când subiectul este găsit în sala de judecată - explică sursa noastră.Primul om, "Grand" a fost prins de asteptare avocat din Milano, deoarece el nu a sperat la unul din "copiii lui", decide să întreprindă ceva, şi nu de aşteptare pentru el, el determină soarta.


- Sasha este un avocat printr-un mesaj informându-l că, până la 20 de vacanţă August şi va vorbi apoi despre Milano şi contractul, şi până atunci a cerut ca taxele nu a prezentat încă instanţei - concluzionează sursa noastră.


În scopul de a auzi ceea ce actorii au o poveste personală să-i spun, am invitat şi Milan Stankovic şi Sasha Popovic, care nu au publicitate până la încheierea acestui aspect.

Scuzati traducerea. Smile


Sursa: http://www.vesti-online.com/Scena/Estrada/71503/Milan-tuzi-Popovica

Acelasi lucru in engleza

Milan Stankovic decided to sue the first man "Grand Production" Sasha Popovic. How does "Alo!" Learned, our representative at this year's Eurovision Song Contest hired the lawyer assigned to overturn a controversial contract that was signed by the singer when he entered the final of the competition "Grand Star"!
Several months misunderstanding between Sasa Popovic and Milan Stankovic, which began after his return from Oslo, most likely will have a court epilogue! After the statement the leaders of the "Grand" to Milan, or follow the contract or cease to engage in team work, "the young singer decided to hire a lawyer and seek justice in court! Already at the first meeting that they had, the legal representative told him that, regardless of the fact that the singer put a signature on the contract, he very easily may be declared null and void - says an informed source close to the young singer.
The family has put pressure on Milan to take a lawyer because time goes on without a permit "Granda" can not accept any invitation for participation:
Sasa put Milan on the ice after the "Eurovision" and said that only in September to decide what to do with him be. During this time a guy has to live on something. No one has the right to ban something that is guaranteed by our Constitution to every citizen of this country.Therefore, it is Milan's lawyer contacted with Sasa Popovic and gave him a deadline of three days to decide whether to terminate the contract or agreement will have to do when the subject is found in the courtroom - explains our source.
The first man, "Grand" was caught calling Milan's lawyer because he had not hoped to one of "his children" decide to take something and not waiting for him, he determines the fate.
Sasha is a lawyer by a message informing him that the holiday until 20 August and will then talk about Milan and contract, and until then asked that charges not yet submitted the court - concludes our source.
In order to hear what the actors have a personal story to tell, we have invited and Milan Stankovic and Sasha Popovic, who did not advertise until the conclusion of this issue.

_________________

Back to top Go down
View user profile http://milanstankovic.forumer.ro
CiNdErElLa

avatar

Mesaje : 171
Data de inscriere : 2010-08-06
Varsta : 27
Localizare : Romania

PostSubject: Re: Neintelegeri   Fri Aug 06, 2010 10:25 pm

In disperata mea cautare de informatii,am mai dat si inainte peste articole ca acesta....acum trebuie sa ne gandim ca in presa se scriu multe ... nu stim exact ce se petrece acolo .... oricum....Milan,noi te sustinem si speram sa treci cu bine peste toate Exclamation :*
Back to top Go down
View user profile
VIOLETANDREI

avatar

Mesaje : 644
Data de inscriere : 2010-07-18

PostSubject: Re: Neintelegeri   Mon Aug 23, 2010 7:44 am

da , presa scrie multe si trebuie sa facem selectie , mai adaugam si faptul ca traducerile nu sunt tocmai fidele , suficient incata sa te incurci... ideia e ca putem face un rezumat a tot ce se scrie ...deocamdata nu se intrevede nimic bun in razboiul cu Grand...asta desi pe forumul oficial de pe YT s-a publicat acel ultim interviu , poate pentru ca asa a fost sfatuit de avocati ... sa ne rugam sa-i fie bine !....
Speram ca macar cu Rada e ok, are nevoie de echilibru acum , macar in viata sentimentala...

Deviza mea in viata : TREBUIE SA FII OPTIMIST!
Back to top Go down
View user profile
Andreea4milan

avatar

Mesaje : 188
Data de inscriere : 2010-08-30
Varsta : 23

PostSubject: Re: Neintelegeri   Wed Sep 01, 2010 12:29 am

multi cantareti nu merită o lungă perioadă de timp pentru a fi un granda.Oni stele nu de lucru, nimeni nu a chemat la meciurile din deplasare, mass-media sunt mai puţin senzaţionale şi nu în nici un fel să contribuie la cel mai puternic de producţie din Balcani, şi astfel revoltător că acestea sunt oprimate. Pentru mulţimea a trecut şi mai degrabă nemulţumiţi cântăreţi, spaţiul alocat pentru noi talente, Sasa Popovic, dar în această săptămână va face o golire teribil printre Marile Stele


Sasa Popovic în această săptămână va face o curatenie teribila în rândul tuturor celor patru generaţii Zvezde Granda, spune sursa noastra bine informata aproape de Grand. Zvezde Granda vor fi invitaţi la reuniune in aceste zile, şi oricine este nemulţumit sau considera a fi în sclavie fata de Grand va fi capabil pentru a rezilia contractul.
scandal învăţat cum,la Grand nu va mai fi un loc pentru Milan Stankovic, Biljić Nadezhda, Filipovic Darko ( lista cu numele celorlati cantareti-13 in total ) şi unele ale căror nume sunt acum păstrate secrete.

Deşi Nemanja Stevanovic şi Milena Ceranic au fost la reuniunea la care au Popovic ierta comportamentul rău de statutul lor este definitiv stabilit, şi de departe aşa că nimic nu este cu adevărat garantat să staţi la Grand


asta e traducerea nu foarte buna a primei parti din articolul aparut in ziarul de scandal.......asadar nu e vorba doar de nemultumirea lui milan ci de mai multi cantareti din cate am inteles eu.......oricum sper sa se rezolve problema
Back to top Go down
View user profile
VIOLETANDREI

avatar

Mesaje : 644
Data de inscriere : 2010-07-18

PostSubject: Re: Neintelegeri   Wed Sep 01, 2010 1:33 am

Fetelor, sa nu disperam ...este o vorba , orice sut in fund , e un pas inainte !...Milan a avut o viata foarte grea si nu cred ca se va speria tocmai acum, el este in plina glorie si la cata publicitate negativa i-au facut astia ii va merge bine cu siguranta !... se vor gasi altii care sa-i faca oferte mult mai bune !... bine ca vine din partea lor propunerea cu rezilierea, noi avem incredere si suntem alaturi de Milan indiferent de hotararea pe care el o va lua!


We love you , Milan!
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
PostSubject: Re: Neintelegeri   

Back to top Go down
 
Neintelegeri
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Milan Stankovic Romania :: Milan Stanković :: Discutii-
Jump to: