Milan Stankovic Romania
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 MILAN 2012

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
VIOLETANDREI

avatar

Mesaje : 644
Data de inscriere : 2010-07-18

PostSubject: Re: MILAN 2012    Sat Apr 14, 2012 6:14 am

Back to top Go down
View user profile
VIOLETANDREI

avatar

Mesaje : 644
Data de inscriere : 2010-07-18

PostSubject: Re: MILAN 2012    Sat Apr 14, 2012 6:15 am

Back to top Go down
View user profile
VIOLETANDREI

avatar

Mesaje : 644
Data de inscriere : 2010-07-18

PostSubject: Re: MILAN 2012    Mon Apr 16, 2012 9:14 pm

............................................................
13.04.2012 - MILAN'S GIG IN STUTTGART :


............................................................

14.04.2012 - MILAN'S GIG IN HANNOVER


"Special | A night with Milan in Hannover (2012)", a playlist created by MilansGermanFanClub..........................................................


Last edited by VIOLETANDREI on Mon Apr 16, 2012 10:24 pm; edited 5 times in total
Back to top Go down
View user profile
VIOLETANDREI

avatar

Mesaje : 644
Data de inscriere : 2010-07-18

PostSubject: Re: MILAN 2012    Mon Apr 16, 2012 9:45 pm

.......................................................................................................................................................................................................................
16.05.2012

MILAN STANKOVIC : SUNT FERICIT PENTRU CA SUNT INDRAGOSTIT

Milan Stanković :Uživam jer sam zaljubljen
Popularni pevač još pamti svoju prvu suprugu Marinu, s kojom se venčao u zabavištu, kao i neobičan poklon
koji je dobio od sadašnje devojke Rade Manojlovićhttp://www.gloria.rs/milan-stankovic-463 , https://redcdn.net/ihimg/photo/my-images/441/img775m.jpg/ ,https://redcdn.net/ihimg/f/192/img776.jpg/
https://redcdn.net/ihimg/f/12/img777n.jpg/


Cantaretul Milan Stankovic (24) nu ascunde ca este multumit pentru ca frumoasa cantareata Rada Manojlovic l-a ales ca partener, cu toata ca dansul nu prea arata a "macho-man". Cu toate ca stie toate tainele afrodisiace a lui Casanova, pentru dansul gandul si privirea sunt incontestabile. Spune ca nu este gelos.Lasa aceasta incepatorilor in dragoste. Jura ca nu este risipitor dar este pregatit sa cheltuie tot ce are pentru sora lui.

-Aveti un ritual cu care incepeti ziua?
-Milan: Mi-e greu sa ma trezesc asa ca ritualul meu in fiecare dimineata este: prelungeste somnul cu inca 5 minute. Dusul obisnuit ma ajuta sa ma trezesc, dupa aceia direct la internet sa vad ce au mai scris fanii mei,cei 100.000 de la pagina mea oficiala de la FB. Ziua incepe mai frumos cu dansii pentru ca imi trimit multa dragoste si motivatie


-Ce s-a schimbat in viata voastra de cand ati devenit cunoscut?
-Milan: Stiu ca suna ca un stereotip, dar s-a schimbat totul inafara de familie, prieteni si "copilul din mine".

-Ati dorit vreodata sa fiti altcineva?
-Milan: Cand am fost mic am dorit sa devin print sau cowboy. Acesta a fost raspunsul meu la intrebarea ce vreau sa devin cand voi fi mare. Astazi, in unele clipe vreau sa ma pun doar in rolul printului, in special cand vad cati "cowboy" exista in viata reala .

- Viciul vostru cel mai mare?
-Milan: Nu sunt vicios. Daca coca-cola si dulciurile sunt un viciu, atunci sunt gata pentru internare in spital. Glumesc ,binenteles.

-Care este cel mai tare afrodisiac dupa parerea voastra?
-Milan: Stiu ca cele mai cunoscute afrodisiace sarbesti sunt patrunjelul si telina ,si ca si Casanova in fiecare dimineata a minca branza condimentata cu ulei de masline si usturoi, dar pentru mine cele mai tari afrodisiace sunt gandul si privirea.

PAGINA 2.

-Este nevoie de atractivitate sexuala intr-o relatie sau exista relatii bune si fara sex bun?
-Milan. Cel care spune ca nu este nevoie, minte. Totusi cred ca emotiile sincere si curate sunt premisele care completeaza calitatea unei relatii.

-Este adevarat ca astazi nu mai exista "tipi" buni ?
-Milan: Niciodata nu am acceptat unele fraze, cred ca aceasta se poate potrivi cu fraza "toate femeile sunt la fel" ceea ce nicidecum nu este adevarat. Criteriile pentru un "tip" bun nu sunt aceleasi ca si mai inainte, au devenit un lucru individual si aceasta este bine. Consider ca fiecare cliseu te duce in directie gresita. Eu sunt dovada ca nimic nu este asa cum se pare. Cu toata ca arat neobisnuit ma bucur de relatia cu Rada Manojlovic care este cea mai dorita fata de pe estrada.

Ce trebuie un barbat sa aiba pentru ca sa fie considerat masculin (barbatesc), atractiv si cu succes la femei?
-Milan: Ce iti place este un lucru individual. Pentru unii notiunea de masculinitate este un barbat tipic din Balcani care stie sa loveasca cu pumnul in masa si sa fie gazda in casa. In alte cazuri atractiv este barbatul care nu are sotie si copii si nici un credit la banca. Glumesc, eu as spune ca un barbat trebuie sa fie constient de sine,de posibilitatile si calitatile sale. La femei nu reusesti cu gluma chiar daca stii sa glumesti la niveul cel mai inalt. Sinceritatea este calitatea care se pretuieste cel mai mult.

-Fara de care manuntisuri nu iesiti din casa ?
Milan: Sunt multe asa ca nici una nu e dominanta .

-Cel mai original cadou pe care l-ati primit?
-Milan: Cel de la Rada. Totusi este un lucru intim si de aceea vreau sa pastrez detaliile pentru mine.

-Cu cine impartiti secretele?
-Milan: Nu sunt o persoana cu "secrete intunecate" pe care esti nevoit sa le duci cu tine in mormint sau care, daca cineva le descopera esti nevoit sa-l executi. Totusi sunt de acord cu ceea ce spun oamenii mai in varsta, ca cei mai buni prieteni sunt cei din familia ta , asa ca pot sa spun ca rudele mele stiu mai mult despre mine decat altii.

-Cea mai mare prostie pe care ati facut-o din dragoste?
Milan: Cand am mers la gradinita m-am casatorit cu Marina. Starea de barbat divortat nu mi-a placut ( glumeste). Este greu sa faci deosebire intre fapte inteligente si fapte proaste in viata pentru ca un om indragostit nu este la fel ca un om normal. Sper ca nu ma intelegeti gresit.

-Sunteti gelos?
-Milan: Nu consider ca gelozia este dovada de dragoste, dimpotriva consider ca gelozia este un fel de frica si este o emotie foarte complicata. In relatia mea nu este loc pentru complicatii. Lucruri asa de imature sunt rezervate incepatorilor.

- Care este apogeul hedonismului pentru voi?
-Milan: Sa ai posibilitate sa nu fi deloc hedonist. Sa te gasesti pe tine insuti si sa ramai tu, in timp de haos este un privilegiu mare.

-Caror lacrimi credeti?
-Milan: Trebuie sa recunosc ca de multa vreme nu am vazut pe nimeni din apropierea mea care sa planga. Si as vrea ca in viitor sa nu fiu nevoit sa raspund la aceasta intrebare.

-Va ganditi la casatorie, ce parere aveti despre aceasta institutie?
-Milan. Inca ma consider tanar si nematur pentru casatorie. Totusi sprijin casatoria ca institutie si pe toti aceia care din vointa proprie se hotarasc la un asa pas. Cand o sa vina timpul pentru asa ceva veti fi informati la timp.

- Prietena voastra Rada,cu ce va inveseleste mai repede si cu ce va supara?
-Milan: Cel mai repede ma inveseleste cu reactii spontane , cu spirit senin si glume, nu-mi amintesc cand m-a suparat ultima data.

- Pe ce va cheltuiti usor si mai greu banii?
-Milan: Nu sunt risipitor si aceasta consider este o trasatura a mea buna. Sunt rational in ceia ce priveste aceasta tema. Totusi cel mai usor cheltui banii pe sora mea. Consider ca aceasta este datoria ficarui frate mai mare si pentru mine este in acelasi timp si o placere.

- Pentru cine sau din ce cauza v-ati putea schimba infatisarea?
-Milan: Nu am nevoie de schimbari drastice. Dar daca intrebarea este pentru cine atunci raspunsul este pentru nimeni. Daca as fi continuat sa ma ocup de actorie m-as fi tuns pentru un rol intr-un film bun dar mustata chiar daca as vrea nu as putea sa-mi las.
I'M HAPPY BECAUSE I LOVE

The singer called Milan Stankovic ( 24 ) doesn’t hide that he is thankful because Rada Manojlovic , a beautiful singer , chose him as her partner, even thought he doesn’t have the “macho-man” look. Even thought he knows all the aphrodisiac secrets of Casanova , for him the thought and the sight are incontestable. He says he is not jealous. He is letting this to love beginners. He swears he is not wasteful but he is ready to spend everything he owns for his sister.

Do you have any ritual that helps you to start the day ?
Milan : It’s hard for me to wake up so my every morning ritual is : extend the sleep with other 5 minutes. The usual shower helps me to wake up , after that I’m going as fast as I can to see what my fans , those 100.000 fans , wrote on my FB page. My day starts in a more beautiful way with them because they are sending me a lot of love and motivation.

What has changed in your live since you became known ?

Milan : I know that this sounds like a stereotype , but everything has changed , besides the family , friends and “ the child inside me”.

Have you ever wanted to be anybody else ?

Milan : When I was little I wanted to become a prince or a cowboy. This was my answer for the question what I want to become when I’ll be big. Today , sometimes I want to be the prince , mostly when I see how many ”cowboys” exist in real life.

What’s your biggest vice ?
Milan : I am not a vicious person. If Coke and sweets represent a vice , than I’m ready to get hospitalized. I’m kidding , of course.

What’s the biggest aphrodisiac in your opinion ?

Milan : I know that the most known Serbian aphrodisiacs are the parsley and the celery and that Casanova eats every morning a piece of cheese seasoned with olive oil and garlic , but for me the most powerful aphrodisiacs are the thought and the sight.

Do you think in a relationship sexual attractiveness is needed or there can be good relations without good sex ?

Milan : The one who says that it is not needed is lying. However, I think that sincere and pure feelings are the premises that complete the quality of the relation.

Is it true that these days there are no good “guys” anymore ?

Milan : I have never accepted some phrases , I think that this can work with the sentence “ all the women are the same” which is not true. The criterions for a good “guy” are not the same anymore , they have become an individual thing and this is good. I consider that every cliché is leading you to the wrong direction. I am the proof that nothing is as it looks. Even though I look unusual I am very happy with my relation with Rada Manojlovic which is the most wanted girl on the Estrada.

What needs a man , to be considered masculine , attractive , and full of success on the women side ?
Milan : What you like it’s an individual thing. For some of us the notion of masculinity it’s a typical man from the Balkans that knows how to strike the table with his fist and that knows how to be the host in the house. In other ways , the attractive man is the one that doesn’t have a wife or kids or a bank credit . I’m kidding , I think that a man has to know himself the best , that knows his possibilities and his qualities . You can not succeed on the women side joking , even thought you know how to joke at its best. The sincerity is the most important quality.

Which are those small things you are not going out without ?

Milan : There all a lot of small things so I don’t have a dominant one.

What’s the most original present you ever received ?

Milan : It’s a present from Rada. However it’s something intimate and that’s why I want to keep the details for myself.

Who is the one you are sharing your secrets with ?

Milan : I’m not a person with “ dark secrets” , the ones you have to carry with you in the grave , or the ones that when a person finds out you have to kill him. However , I agree with what the old ones say , that your best friends are the ones in your family , so I can say that the ones in my family knows more about me than others.

What your biggest mistake in love ?

Milan : When I was in kindergarten I married Marina. I didn’t like the divorce man mood ( Kidding ). It’s hard to make a difference between the intelligent doings and the bad ones in life , because a man in love is not like a normal man. I hope you don’t misunderstand me.

Are you jealous ?
Milan : I don’t consider that jealousy it’s a love proof , contrary I consider that jealousy it’s like a fear , being a very complicated emotion. In my relation there is no room for complications. Things as immature as this are reserved for the beginners.

Which is the apogee of the hedonism for you ?

Milan : To have to the possibility of not being a hedonist. To find yourself and stay as you, in chaos time it’s a big privilege.

Which tears do you believe in ?
Milan : I have to admit that lately I haven’t seen anyone in family crying and I would like if in the future it won’t be needed for me to answer to this question.

Do you think about marriage , what do you think about this ?

Milan : I still consider myself young and not mature enough for marriage. However , I stand the marriage as an institution and all people that want this and decide to make this step. When the time will come for this to happen you will be announced.

How is Rada , your girlfriend , cheering you up , and how is she making you sad ?

Milan : The fastest she is cheering me up with spontaneously reactions , with her clear spirit and jokes. I don’t remember the last time she upset me.

What things you buy spends your money easier , but harder ?

Milan : I’m not a waster person and I find this a good part of myself. I’m rational about this theme. However , I spend my money easier when I buy things for my sister. I consider that this is what a older brother has to do , and for me it is also a pleasure.

For who or for what would you change your appearance ?

Milan : I don’t need drastically changes. But if the question is “ for who ? “ , then my answer is for nobody. If I would continued acting I would cut my hair off for a role , but mustache … even if I would want to have one I can’t let it grow.

...............................................................................................................................................

MULTUMIM , MARIOAREI UZONI , PENTRU TRADUCEREA IN LIMBA ROMANA ! I love you

MULTUMIM , ELENI ANDRIA , PENTRU TRADUCEREA IN LIMBA ENGLEZA ! I love you

..........................................................................................................................................................................................................................


Last edited by VIOLETANDREI on Sat Apr 21, 2012 8:21 am; edited 12 times in total
Back to top Go down
View user profile
VIOLETANDREI

avatar

Mesaje : 644
Data de inscriere : 2010-07-18

PostSubject: Re: MILAN 2012    Mon Apr 16, 2012 9:53 pm

.......................................................................................................................................................................................................................

16.04.2012 EXLUSIV - TOP 5
.......................................................................................................................................................................................................................


Last edited by VIOLETANDREI on Sat Apr 21, 2012 8:09 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
VIOLETANDREI

avatar

Mesaje : 644
Data de inscriere : 2010-07-18

PostSubject: Re: MILAN 2012    Tue Apr 17, 2012 5:11 am

.................................
-17.04.2012 - http://www.telegraf.rs/jetset/168108-narodnjaci-na-b92-dragana-mirkovic-u-udarnom-terminu-video
.................................
Back to top Go down
View user profile
VIOLETANDREI

avatar

Mesaje : 644
Data de inscriere : 2010-07-18

PostSubject: Re: MILAN 2012    Fri Apr 20, 2012 9:32 pm

.....................................................................................................

21.04.2012 - ORA 12 (BELGRAD HOUR ) TV PINK
CONNECT ON LINE HERE AT 12:00 : http://www.profreetv.com/index.php?content=watch&tvid=1
...................................................................................................
Back to top Go down
View user profile
VIOLETANDREI

avatar

Mesaje : 644
Data de inscriere : 2010-07-18

PostSubject: Re: MILAN 2012    Sat Apr 21, 2012 8:13 am

.......................................................................................................................................................................................................................
Milan Stankovic - Zivot u trendu 1/3.......................................................................................................................................................................................................................

Milan Stankovic - Zivot u trendu 2/3.......................................................................................................................................................................................................................
Back to top Go down
View user profile
VIOLETANDREI

avatar

Mesaje : 644
Data de inscriere : 2010-07-18

PostSubject: Re: MILAN 2012    Sun Apr 22, 2012 4:22 am

..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Back to top Go down
View user profile
VIOLETANDREI

avatar

Mesaje : 644
Data de inscriere : 2010-07-18

PostSubject: Re: MILAN 2012    Fri May 11, 2012 7:10 am

Back to top Go down
View user profile
VIOLETANDREI

avatar

Mesaje : 644
Data de inscriere : 2010-07-18

PostSubject: Re: MILAN 2012    Fri May 11, 2012 7:14 am

.... [url=

Descrie stilul tau!
-Milan: Relaxat, neimpovarat, nu urmareste nici un sablon , liber. Stilul meu este inafara de trend si fara marca, dar ma stradui sa fie intotdeauna autentic. Dupa interviul acesta o sa devin interpret de hip-hop, totul rimeaza.( Ceea ce Milan spune in limba sarba rimeaza de aceia spune ca va incepe sa interpreteze hip-hop.)

- Unde gasesti inspiratie pentru a te imbraca ?
-Milan: Inspiratie gasesc in muzica sau in starea de spirit , ca si multi altii. Insist sa ma imbrac comfortabil si relaxat cand imi permit conditiile dar imi place sa experimentez combinatii de imbracaminte.

Cel mai drag articol de imbracamine pe care il detii...
-Milan: o pereche de ochelari negri " tjeri mugler" care in ultimul timp din pacate au devenit trend. La fel cateva mantale(?) si citeva sapci de care nu ma despart aproape niciodata.

Descrie stilul perfect pentru zi si pentru seara.
-Milan: Eu nu fac mare diferenta. Acum imi place de exemplu mixul acesta: tenisi inalti, jeansi negri stramti, pulover mare si dedesupt sa se vada un tricou sport... Trebuie sa amintesc ca sa nu incercati aceasta acasa, totusi este mai usor sa fii in trend , la fel ca si ceilalti.

Care iti sunt creatorii mondiali preferati, urmaresti munca designerilor locali?
-Milan: Designeri locali i-am popularizat de mai multe ori si as dori sa-mi devina obicei. Doresc ca sa ne trezim intr-o buna zi si tot mai multi sa se mindreasca cu modele unicate a creatoriilor nostri tineri si nu cu detaliile apasate a lui "Gucci" si " Louis Vuitton".

Ce este dupa parerea ta trend in sezonul urmator?
-Milan: Trend este increderea in sine ca accesoriul esential de moda. Asa este in fiecare sezon...Este interesant ca in lumea modei diferiti mormoloci de multi ani impun parerile si legile lor dar numai oile ii urmaresc orbeste. Dar daca astazi eu sunt mormolocul acela atunci las sa fie culoarea rosie metal pentru ca asa este emblema (logo-ul) cantecului meu nou "Mama"

-Fara care preparate cosmetice nu-ti poti inchipui ziua?
-Milan: Uh...nu ma intreba,lista este prea lunga. As aminti sapunul de la Merima Krusevac pentru ca imi aminteste de copilarie, parfumul favorit "HANAE MORI" si binenteles " Labello".


Last edited by VIOLETANDREI on Sat May 12, 2012 6:13 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
VIOLETANDREI

avatar

Mesaje : 644
Data de inscriere : 2010-07-18

PostSubject: Re: MILAN 2012    Fri May 11, 2012 8:00 am

............................................................................................................

Multumim , ca de obicei , pentru traducere , Marioarei Uzoni ! I love you

..............................................................................................................
Back to top Go down
View user profile
VIOLETANDREI

avatar

Mesaje : 644
Data de inscriere : 2010-07-18

PostSubject: Re: MILAN 2012    Sat May 12, 2012 6:13 am

.......................................................................................................................................
.... [url=

Describe your style !
Milan : Casual , not burdened , it’s not looking for any pattern , it’s free. My style is outside the trend and no mark but I always struggle being authentic. After this interview I’m going to become a hip-hop performer , everything rimes ( What Milan says in Serbian rimes , that’s why he is saying he is going to become a hip-hop performer )

Where do you find the inspiration necessary to get dressed everyday ?
Milan : I find inspiration in music , or in my mood , like many others. I insist on dressing comfortable and casual when I’m allowed to , but I like experimenting clothes combinations.

What is the most beloved clothing you own ?
Milan: A pair of black glasses “ tieri mugler” , which became a trend lately , unfortunately. Also a few mantles and hats , of which I never split.

Describe the perfect day style and night style
Milan : I’m not making a difference. Now I like this style : sneakers , black tight jeans , big size sweater and a sport shirt underneath… I have to mention that you don’t have to try this at home , it’s easier being in trend like others.

Which are your favorite designer , are you looking for local designer’s ?
Milan: The local designers are the ones that I popularized the most , and I wish this can become a habit. I want to wake up one day , all of the people being proud of unique models of our young local designers, and not of outstanding details of “Gucci” and “Louis Vuitton”.

Which is , in your opinion , the new trend in the next season ?
Milan: The trend is trusting in yourself with that essential fashion accessory on. It’s this way every season… It’s interesting that in fashion world different tadpoles are requiring their own opinions and laws , but only the ships are following them blindly. If today I am that tadpole , then I let the color red metal be , because this is the logo of my new song “Mama”.

Without which cosmetics you can not imagine a day ?
Milan: Uh.., don’t ask me, the list is too long. I would say the soap from “Merima Krusevac” because it reminds me of my childhood, and my favorite perfume “HANAE MORI” and of course “Labello”.


...........................................
THANK YOU , ELENI , FOR TRANSLATION IN ENGLISH !!!!!!!!!!!! ... I love you
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
PostSubject: Re: MILAN 2012    

Back to top Go down
 
MILAN 2012
Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Milan Stankovic Romania :: NEWS-
Jump to: