Milan Stankovic Romania
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Revista Story

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
avatar

Mesaje : 332
Data de inscriere : 2010-06-16
Varsta : 26
Localizare : Romania

PostSubject: Revista Story   Tue Jun 14, 2011 2:58 am


Ei, ce parere aveti? Very Happy

_________________

Back to top Go down
View user profile http://milanstankovic.forumer.ro
MilanIsTheBest

avatar

Mesaje : 114
Data de inscriere : 2010-08-09
Varsta : 20
Localizare : Romania

PostSubject: Re: Revista Story   Tue Jun 14, 2011 6:51 amEu sunt fara cuvinte! I love you
Back to top Go down
View user profile
VIOLETANDREI

avatar

Mesaje : 644
Data de inscriere : 2010-07-18

PostSubject: Re: Revista Story   Fri Jun 17, 2011 2:44 am

pg. 18 Story MAGAZINE :
Back to top Go down
View user profile
VIOLETANDREI

avatar

Mesaje : 644
Data de inscriere : 2010-07-18

PostSubject: Re: Revista Story   Fri Jun 17, 2011 2:59 am

Titlul: IN PRIMUL INTERVIU DUPA UN AN DE ZILE DE TACERE, TINARUL CINTARET MILAN STANKOVIC VORBESTE DESPRE ISPITELE, FRICA SI SUSPICIUNILE CARE L-AU FACUT MAI PUTERNIC SI MAI MATUR DAR SI CU CE IL FASCINEAZA DIN NOU RADA MANOJLOVIC
Dupa un an de tacere si completa izolatie de Media, tinarul cintaret Milan Stankovic (23), care in 2010 a reprezentat Serbia la Eurosong cu cintecul Ovo Je Balkan, a hotarit sa-si deschida sufletul si sa povesteasca tot ce la chinuit. Timpul pe care l-a petrecut in afara de scena l-a ajutat sa se maturizeze si astazi e sigur ca publicul de la el vrea emotii sincere ca acelea ce le-a daruit publicului prin „Perje” (Pene) , care nu demult a publicat-o la internet.
Conflictul lui Milan cu oamenii de conducerea Grand a inceput dupa intoarcerea lui de la Eurosong pentru ca Milan , dupa cum spun cei de la Grand, nu a respectat unele obligatii, cum ar fi sa dea interviuri si sa apara in unele emisiuni, si de acea i-au stopat cariera si relatiile care le-au avut au fost distruse.
Dar tinarul cintaret spune ca l-au nedreptatit si ca in nici un moment nu a cerut sa fie tratat deosebit ci doar sa fie respectat profesional.
Dar conflictul care dureaza de un an de zile pina acum nu s-a rezolvat.
In primul interviu dupa un an de zile muzicianul vorbeste despre ispitele care l-au intarit, de frica si suspiciunile, viitorul nesigur dar si de sentimentul puternic care il leaga de colega si prietena lui, Radmila Manojlovic, cu care e in relatie de trei ani cu toate ca unii spun ca relatia lor este o farsa.

Story: Din ce cauza v-ati retras din viata publica dupa Eurosong?
Milan: Din pacate aceasta nu a fost hotarirea mea. Din iunie anul trecut mi-au interzis sa apar in emisiuni si partcipari . Paralel cu aceasta a inceput o anticampanie agresiva in Media s-au formulat multe lucruri negative si s-a uneltit, dar eu nu sint unul care atac pe altii si nu ma comport neomeneste. Toate acestea m-a ingrozesc si eu consider ca unicul mod adevarat este sa m-a anunt publicului prin cintec.

Story : Se pare că, în cazul dumneavoastră performanţa la Eurovision Song Contest şi tot ceea cea urmat ulterior constituit un obstacol. Şi de fapt te-ai mulţumit de modul în care fost reprezentata Serbia?
Milan : Este o mare onoare prin alegerea mеа ca reprezentant al Serbiei şi cred că am reuşit. Concursul Eurovision Song este încă punctul culminant al show business european, aşa că nu pot sa fiu nemultumit. Am dat tot ce am putut cand e vorba de munca mea , si aceia e de a cinta si a reprezenta tara mea in Media , dar despre restul nu am hotarit eu ....In cea ce priveste Evrosong, fericirea mea cea mai mare a fost formarea spontana a fancluburilor oficiale în Polonia, Germania, Lituania, Portugalia şi multe alte ţări.

Story: Ce a insemnat ca imediat dupa intoarcerea de la Oslo ai disparut un an de zile?
Milan: Un an de zile e vreme lunga sa fi despartit de public si scena. Am avut si nevoie si motivatie mare sa ma prezint cu ceva nou, sa ma exprim prin muzica. Din alta parte am incercat din toate puterile in perioada trecuta sa fac ca lucrurile sa se rezolve intr-un mod cinstit, moral si omenesc ce am dovedit prin constante incercari de a lua contact cu Grand Productia, dar din pacate, nu primesc nici un raspuns si nici reactii pozitive din partea acesteia. Singura concluzie pe care o trag este ca ei vor ma prezinte ca pe cineva care asa fara nici un motiv, nu mai vreau sa colaborez cu ei, in timp ce motivele si adevarurile se ocolesc . Totusi si adevarul nespus este mai mare decit un an de minciuni.

Story:V-ati cait vreodata in ultimul an ca v-ati inscris la concursul Zvezde Granda sau pentru ca v-ati dus la Eurosong?
Milan:Nu pot sa banalizez lucrurile si de fapt nu vreau sa spun ca ma caiesc pentru Zvezde Granda sau Eurosong. Nici una nici alta nu mi-au pus piedica, importante sint totusi moralul, increderea si omenia.

Story: Cu ce ati suparat asa de mult pe oamenii de la conducerea Grand ?
Milan : Aceasta nu este o intrebare pentru mine. Este foarte important ca nu sint eu acela care a amenintat Grand, este invers.

Story: Cu ce v-ati ocupat in timpul in care ati fost in "ilegalitate"?
Milan: In primul rind am compus. Am fost foarte motivat sa multumesc fanilor mei pentru ca m-au sustinut, si care impotriva tuturor minciunilor distructive, au avut incredere in adevar, in mine si care au trimis multa dragoste la adresa mea. Ei si persoanele apropiate mi-au dat putere sa rezist...

Story: Ce ginduri v-au trecut mai des prin cap?
Milan: Exista o propozitie pe care am auzit-o si care tot timpul se afla in mintea mea: "Nu e important daca ai cazut singur sau ti-a pus cineva piedica, important e ce vei face cind te ridici. " Eu am hotarit cu inima linistita sa continui cu publicul meu de acolo de unde m-am oprit. Lumea a recunoscut aceasta, de aceia cintecul meu „Perje” a fost foarte repede inteles in mod adevarat ca ceva sincer ce am putut sa ofer publicului. Fara calcule, anunturi la TV, sau alte campanii. Ceea ce am sunt numai , adevarul si emotii.

Textul de la mijloc: Mi-a fost greu sa stau deoparte si sa sufar toate neplacerile.Totusi as fi jignit publicul meu daca as fi participat in razboiul acesta. Eu sint dovada ca impotriva adevarului nu se poate .

La sfirsitul pagini: SOARTA MEA O SA O HOTARASCA DUMNEZEU.

I love you I love you I love you
....Multumiri pentru traducere MARIOAREI UZONI - prietena noastra din Serbia care traieste acum in Suedia !!!....
I love you I love you I love you
Back to top Go down
View user profile
VIOLETANDREI

avatar

Mesaje : 644
Data de inscriere : 2010-07-18

PostSubject: Re: Revista Story   Sat Jun 18, 2011 6:29 am

PAG. 19

Back to top Go down
View user profile
VIOLETANDREI

avatar

Mesaje : 644
Data de inscriere : 2010-07-18

PostSubject: Re: Revista Story   Sat Jun 18, 2011 6:32 am

PAG. 19
"...CU TOATE CA NU ASCUNDE CA TRECE PRINTR-O PERIOADA GREA IN VIATA, MILAN SPUNE CA NU L-A PARASIT OPTIMISMUL."
Back to top Go down
View user profile
VIOLETANDREI

avatar

Mesaje : 644
Data de inscriere : 2010-07-18

PostSubject: Re: Revista Story   Sat Jun 18, 2011 6:36 am

Pg. 20


Back to top Go down
View user profile
VIOLETANDREI

avatar

Mesaje : 644
Data de inscriere : 2010-07-18

PostSubject: Re: Revista Story   Sat Jun 18, 2011 6:40 am

Textul la mijloc: NOI TOTI SINTEM OAMENIDIN CARNE SI OASE, ACEASTA ESTE O PERIOADA GREA IN VIATA MEA, DAR POVESTEA DESPRE DEPRESIE ESTE INCA UNA DIN RANDUL DE INCERCARI DIN ULTIMUL AN PRIN CARE M-AU CONTESTAT , ACEASTA , CA SI LA TOATE CELELALTE.

Story:Cum ati reactionat la comentarul ca altii hotarasc despre soarta dumneavoastra?
Milan: Soarta mea o hotaraste Dumnezeu si oricum il vom numi sau interpreta Dansul este deasupra a tot. Pe locul doi este publicul meu care si-a dovedit puterea in ultimul an si dupa aceia oamenii care ma iubesc. Nimic altceva nu are importanta .

Story: In ce dispozitie ati fost atunci?
Milan: Zambetul este aproape particularitatea mea caracteristica. Nu permit sa dispara de pe fata mea oricat de multe situatii dificile o sa am. Iubesc sa fac pe alti sa rada si sa rad.

Story: Ati cazut in depresie?
Milan: Una dintre randul de minciuni a fost aceasta depresie absurda. Indivizii nefericiti din Media care au poftit ca in modul acesta bizar sa se joace cu cariera si personalitatea mea, ar trebui ca minciunile si intentiile distructive sa le apere in fata tribunalului. Noi toti sintem oameni de carne si oase, aceasta este intradevar o perioada grea in viata mea, dar povestea despre depresie este inca una din randul de incercari cu care au vrut sa ma conteste, aceasta , ca si la toate celelalte.

Story: Ati castigat deajuns inainte, de ce v-ati hotarit ca un an sa nu munciti, ca sa nu fiti ingrijorati de existenta materiala?
Milan: Hotarirea sa nu muncesc nu am luat-o eu. Abia mult mai tirziu cand a fost clar ca nu exista posibilitate sa continui colaborarea cu Grand, dupa toate lucrurile urite, minciuni, incalceli si piedici, ca si intilnirile pe care le-am avut cu oamenii din conducerea de la Grand, la adresa avocatului meu au inceput sa ajunga chemari pentru participari. Aceste oferte nu se pot numi nici cinstite nici sincere. Este normal ca nu pot sa particip si sa lucrez pentru cineva cu care intrerup colaborarea. Pe langa aceia ca in portmoneul si patul omului nu se priveste, va raspund ca bogatia mea nu este in bancnote si ca familia mea este stalpul personalitati mele si a existentei mele.

Story: Suteti multumiti cum a fost primit noul vostru cintecul "Perje" pe care l-ati publicat la Youtube.com?
Milan: Am oferit emotie adevarata si sincera si acestea sunt lucruri care nu se pot interzice si intotdeauna se inteleg in mod corect . La urma urmelor, numai aceasta este important. E prea putin sa spus ca reactiile sunt pozitive si ca se asculta mult. "Perje" este mai celebra decat mine si decat toate casele de productie. In cantec si in glasul meu se poate simti emotia care este fundamentul acestui cantec. Am fost inspirat si prin acest cantec sa prezint sentimentele mele adevarate pe care nu am putut sa le prezint pe scena. Cand aceasta o sa se auda si simta , o sa intelaga toti ca acesta si pe mai departe este acelasi Milan Stankovic care nu seamana deloc cu persoana pe care au incercat sa o prezinte in lumina negativa. Dedicatia pe care am scris-o cu cintecul si in care am potentat ca totul o sa spun prin muzica nu inseamna ca o sa cant despre tot ce am facut anul trecut sau ca o sa ma pling pentru soarta mea. Textul, care este foarte frumos, l-a scris Bane Opacic iar aranjamentul maestral si inalta productie l-a facut Atelier Trag. Simplu,"Perje" este mai celebra decat mine si decat orice casa de productie.

Story: Au fost multe speculatii despre faimosul contractul pe care il aveti cu Grand Productia. Care este adevarul?
Milan: Despre contract si lucrurile legale poate sa vorbeasca avocatul meu, daca trebuie. Este sigur ca am asteptat prea mult si in toate felurile am incercat sa ajungem la o intelegere dar si pe mai departe intalnesc ignoranta fata de problema adevarata. Totusi sper ca sa se rezolve prin intelegere.

Story: In Media se aminteste despagubirea pe care se spune ca trebuie sa o platiti lui Grand si ca ei o sa va dea in judecata pentru ca ati aparut la TV Prva in emisia "Seara cu Ivan Ivanovic". Este adevarat?
Milan: Nu stiu daca aceste sunt de fapt afirmatii din partea oamenilor de la conducerea Grand sau numai speculatii, dar adevarul este ca s-a intervenit impotriva aparitie mele la Prva si la Pink. Normal aceasta nu are legatura cu, contractul ci este doar o demonstratie de putere.

Story: Ati inteles in perioada aceasta care va sunt prietenii?
Milan: Am stiut asta si mai inainte, nu sunt prima data in situatia in care trebuie sa aleg griul din taciune.

Story: Cum a fost ca sa stati la o parte si sa priviti, cititi si urmariti toate comentarele acelea pozitive si negative?
Milan: Mi-a fost greu sa stau la o parte si sa supravetuiesc cu toate neplacerile acelea. Totusi as fi jignit publicul meu daca m-as fi coborit la nivelul lor si sa ma angajez in provocari si in razboi. E usor sa convingi oameni de minciuni dar eu sunt dovada ca impotriva adevarului nu se poate ( lupta, nm ! ).

Story:Sunteti recunoscator fata de Grand , care dupa cum se spune a investit in cariera voastra jumatate de milion de euro si ca in cazul aparitiei la Eurosong, v-a sustinut sa va aleaga Goran Bregovic?


Last edited by VIOLETANDREI on Tue Aug 09, 2011 7:10 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
VIOLETANDREI

avatar

Mesaje : 644
Data de inscriere : 2010-07-18

PostSubject: Re: Revista Story   Sat Jun 18, 2011 6:44 am

Pg. 21ZIMBETUL ESTE APROAPE PARTICULARITATEA MEA CARACTERISTICA. NU PERMIT SA DISPARA DE PE FATA MEA INDIFERENT CAT DE MULTE SITUATII DIFICILE O SA AM. IUBESC SA FAC PE ALTI SA RADA SI SA RAD.

I love you


Last edited by VIOLETANDREI on Tue Aug 09, 2011 7:11 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
VIOLETANDREI

avatar

Mesaje : 644
Data de inscriere : 2010-07-18

PostSubject: Re: Revista Story   Sat Jun 18, 2011 6:46 am

Pg. 22

Back to top Go down
View user profile
VIOLETANDREI

avatar

Mesaje : 644
Data de inscriere : 2010-07-18

PostSubject: Re: Revista Story   Sat Jun 18, 2011 6:50 am

Pg. 22

Milan: Nemaipomenit este cuvantul adevarat. In urma cu un an, s-a amintit suma de un milion de euro , care acum, s-a injumatatit. Sa fiu sincer nu m-as juca asa de usor cu aceste cifre. Aceasta inseamna ca , Grand , merge in pierdere cu fiecare participant la Zvezde Granda daca investeste acesta sume, pentru ca se stie cat e posibil sa castigi din lucrul acesta. Dupa mine, am numai un album si este cunoscut ca investitia intr-un album a celor mai cunoscuti cantareti este max 100.000 euro. Nu ma siliti sa spun cat de mici sunt cifrele pentru ceilalti (care nu sunt asa de cunoscuti). In cea ce priveste amestecarea lui Goran Bregovic in toata povestea asta, e rusinos ca sa prezinti un asa artist ca pe cineva care nu hotaraste singur cine va canta cantecele lui. Dansul a ales pe aceia care el a considerat ca sunt buni si aici se sfirseste toata povestea. La urma urmelor publicul a ales prin votare pe cine a vrut sa-i reprezinte (la Eurovizion).

Story:Este adevarat ca inainte de Eurosong ati primit lunar 500 de euro de la Grand?
Milan: In timpul pregatirilor am primit "cote de zi " de la RTS, un cadou , tuica, de la ministrul pentru diaspora (strainatate) si un steag. Presupun ca ei amintesc aceasta pentru ca in ochii publicului sa fie mari samariteni. Dar in zadar,toate astea sunt mizerii.Last edited by VIOLETANDREI on Tue Aug 09, 2011 7:14 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
VIOLETANDREI

avatar

Mesaje : 644
Data de inscriere : 2010-07-18

PostSubject: Re: Revista Story   Sat Jun 18, 2011 9:11 pm

pg. 23
Back to top Go down
View user profile
VIOLETANDREI

avatar

Mesaje : 644
Data de inscriere : 2010-07-18

PostSubject: Re: Revista Story   Sat Jun 18, 2011 9:16 pm

pg. 23
Milan :... dar ce este cel mai important este nu am cerut nimic de la nimeni. Am reprezentat tara mea pentru ca o iubesc, si sunt onorat si nu am cerut in schimb.

Story: Va pica cu greu acuzatiile ca sinteti nerecunoscator?
Milan: Aceasta concluzie o pot trage numai aceia care cred ca eu linistit intr-o dimineata, si fara nici o provocare am hotarit sa plec de la Grand. Din fericire, oamenii nu iau aceasta in considerare asa ca nu trebuie sa-mi fac griji. Am spus si in public ca nu sunt nerecunoscator, caci m-au ajutat, dar vreau sa adaug ca niciodata nu am cerut conditii speciale sau am vrut sa-i parasesc pana cand nu au inceput sa se intample lucruri neplacute pentru care orisicine s-ar fi comportat la fel.

Story: E adevarat ca pe cei din conducerea de la Grand i-ati contactat prin Rada Manojlovic?
Milan: Nu as intra in detalii.

Story: Cum v-ati simtit pentru ca dinsa din cauza voastra se gaseste in situatie dificila ?
Milan: Sigur ca situatia ei nu este agreabila, dar ar fi necorespunzator sa exprim atitudini despre relatia lor asa cum si ea s-a trudit sa aiba atitudine corecta in ultimul an de zile.

Story:Puteti sa spuneti ca dinsa v-a fost mingaiere, sprijin si umar pe care sa plingeti ?
Milan:Toate personele care imi sunt dragi sunt puterea mea.

Story: Ati avut crize in relatie din cauza presiuni care ati fost expusi ?
Milan: Presiunea a fost mare inca de la inceputul relatiei si unicul mod ca aceasta sa se evite este ca pe cat mai mult e cu putinta sa desparti munca de viata privata.

Story: Credeti ca partial si din cauza ta albumul dinsei a fost stopat?
Milan: Nu sunt eu acela care trebuie sa dau declaratie despre acest lucru. De ce Radmila nu are album este o intrebare pentru colaboratorii si casa ei de productie.

Story: Este adevarat ca ea v-a finantat cantecul ?
Milan: Din pacate, aceasta este inca una din randul povestilor imaginare, dar nu le iau in nume de rau. Aceasta este poate cea mai nemotivata minciuna care s-a spus despre mine in ultimul an de zile.

Story: Aveti voi doi in plan o viata comuna ?
Milan: Inca sunt tinar si necopt, ca sa nu spun blond. In acea ce priveste relatia cel mai important este ca emotiile sa fie curate si adanci. De aceia nu exista motiv pentru grija si graba. Acum este timpul ca amandoi sa ne dedicam carierei.

Story:Cat e mult va inseamna familia, prietenii si sustinerea lor?
Milan: In timpul acesta haotic e greu sa dai peste oameni buni, asa ca prietenii aceia pe care ii am ii tin aproape de mine. Familia este pentru mine stilpul personalitatii mele si e sfinta. Consider ca aceste bogatii niciodata nu o sa dispara.

Story: Iertati daca cineva va inseala personal sau emotiv?
Milan: A insela pe cineva in orice sens nu este un lucru naiv. Ma straduiesc ca asa ceva sa nu fac la nimeni si astept ca si mie sa mi intorca cu aceiasi masura.

Story: Sunteti gelos de natura si cum reactionati cand de prietena ta se apropie baietii?
Milan: Aceasta lucru este absolut normal. Avem aceiasi profesie si amindoi intelegem ca aceasta este o parte din profesia noastra. Gelozia e micsorata la minimum atit cat sa condimenteze relatia.

Story : Considerati ca a flirta inseamna a fi necredincios?
Milan: Flirtul este o parte din lucrul oricarui cantaret. Normal, nu consider ca trebuie sa depasesti granita. Noi toti pe scena flirtam , daca nu cu publicul, atunci cu camera.

Story: Cum comentati faptul ca multi considera ca relatia voastra este doar o farsa sau truc de marketing .
Milan: Asa lucruri pot sa considere numai aceia care singuri ar face asa, si eu ma feresc de asa oameni.

Story: Cu ce v-a cucerit Rada ?
Milan: Totul s-a intamplat spontan si treptat, multe lucruri au venit pe parcurs. Recunosc ca nu a fost ca in filme, ca tresnet din cer senin sau asa ceva. Ceia ce m-a cucerit la Radmila, iubesc si astazi.

Story:Ce iubiti mai mult ?
Milan: Poate ca suna pretentios dar Radmila are multe calitati si e greu sa te hotarasti pentru ceva concret, poate trebuie sa iei putin din toate. Sa spunem ca dominante sint frumusetea, blindetea si sufletul ei bun.

Story:Prin ce se deosebeste dinsa de fetele voastre dinainte?
Milan: Asemanatoare le este doar culoarea parului. Sa fiu sincer fetele nu sunt toate la fel, fiecare are calitatile ei personale.

Story:Va jignesc afirmatiile ca sinteti devotati aceluiasi sex?
Milan: Acest lucru se crede numai despre stelele locale si internationale din showbizz, asa ca nu dau importanta. Astept cu rabdare ca aceia care nu inteleg stilul meu sa inceapa sa calatoreasca si sa vada ca lucrurile nu sint nici atit de negre, nici atat de albe.

Story: Multi cred ca prin stilul vostru cochetati cu populatia gay?
Milan: Mai demult am vazut o emisie despre viata lui Mikael Jackson si in introducere s-a spus ca intriga este un detaliu care desparte cintaretii de staruri. Cu toate nu consider ca sint star, consider ca aceasta nu este un lucru rau. Multi se straduiesc sa faca intrigi dar pentru mine e de ajuns sa ies imbracat. (ride).

Story:Cata atentie acordati fizicului?
Milan: Aparenta fizica nu-i asa de importanta. Este aici pentru ca sa atraga atentia dar aceia ce aveti sa spuneti si sa oferiti ca persoana si artist e aceia ce dureaza si are putere . A face exercitii e sanatos daca nu trece in obsesie.
Back to top Go down
View user profile
VIOLETANDREI

avatar

Mesaje : 644
Data de inscriere : 2010-07-18

PostSubject: Re: Revista Story   Sat Jun 18, 2011 9:19 pmI love you SPECIAL PENTRU MARIOARA UZONI , MULTUMIRILE NOASTRE PENTRU TRADUCERE ! I love you
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
PostSubject: Re: Revista Story   

Back to top Go down
 
Revista Story
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Milan Stankovic Romania :: Milan Stanković :: Imagini-
Jump to: